Саиф аль-Ислам — законный представитель ливийских племен

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Саиф аль-Ислам — законный представитель ливийских племен


Верховный Совет ливийских племен собрался в южной Ливии и выбрал Саифа аль-Ислама в качестве своего законного представителя!

14 сентября Верховный Совет ливийских племен, верный принципам народовластия, которые были основой Ливийской Джамахирии до ее оккупации бандами террористов Аль-Каиды в 2011 году, продолжая действовать на свободных от террористов территориях Ливии, выбрал Саифа аль-Ислама, сына Муаммара Каддафи, законным представителем ливийских племен!

Летом «суд марионеток» в Триполи, столице Ливии, захваченной террористами-наемниками альянса НАТО, приговорил его по сфабрикованным обвинениям к смертной казни заочно.

Схваченный мятежниками после гибели Ливийской Джамахирии и находящийся сегодня в городе Зинтан, Саиф аль-Ислам может свободно передвигаться и выполнять свои новые обязанности, защищая интересы всех ливийских племен.

Стоит отметить, что ни правители в Тобруке, которых поддерживает Запад, ни главари террористов в Триполи, которых поддерживают спецслужбы США, на сегодняшний день не смогли объединить ливийские племена.

Верховный Совет ливийских племен после всестороннего народного обсуждения пришел к единственному решению, которое отвечает национальным интересам всего ливийского народа: он избрал Саифа аль-Ислама, верного сына лидера Ливийской Революции, который мужественно сражался с террористами Аль-Каиды и агрессорами НАТО в 2011 году, своим законным представителем!

Назначение Саифа аль-Ислама в качестве полномочного представителя ливийских племен, как внутри Дивии, так и на международной арене является переломным моментом в судьбе Ливии, переживающей самые трагические времена за всю свою историю.

Нет сомнений, что именно Саиф аль-Ислам, сын легендарного Муаммара Каддафи, дело которого продолжают тысячи ливийцев и ливиек, патриотов Зеленого Сопротивления, выведет народ из пропасти, в которую Ливию бомбами и ракетами загнали правители США и Европы под предлогом «демократизации».

Ет сомнений и в том, что демократические страны всего мира поддержат решение Верховного Совета ливийских племен и его усилия по восстановлению законности и порядка
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************