Лакеи Forever

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Лакеи Forever


Фактът, че Съединените щати с президент Доналд Тръмп направиха това, което Съединените щати с президент Барак Обама не направиха, а именно започнаха да бомбят Сирия, едва ли е изненада за някого.

Първо, Тръмп не се слави с особено голямо разбиране на световните тенденции и, второ, той трябваше да направи нещо, което да изглежда като ярка конфронтация с Русия. В противен случай обвиненията, че е марионетка на Кремъл щяха да се засилват, а обединеният фронт от военнолюбиви републиканци и демократи, плюс влиятелни лица в армията и тайните служби, плюс всезнайковците от Холивуд, които докато си купуват поредния замък във Франция, защитават поредната високохуманна кауза, щеше все по-обсесивно да повтаря думата импийчмънт.

Толкова за мотивацията на Тръмп, защото около казуса "Съединените щати налагат с бомби демокрация в Сирия" има един по-важен, специално за нас българите, момент. Имам предвид официалната позиция на нашето Министерство на външните работи по случая. Първата ми мисъл, когато я чух, беше, че във Външно се е върнал или Николай Младенов, или Даниел Митов. Звучеше наистина така все едно начело на министерството не стои българин, а задвижвана с дистанционно кукла от намиращия се във Вашингтон Национален демократичен институт.

Да, ако външен министър все още беше Даниел Митов, а пък президент - Росен Плевнелиев, със сигурност освен правоверен американизъм в позицията щеше да има и няколко русофобски вметки. Но дори без тях позицията на външното ни министерство звучи неприлично угоднически по адрес на задокеанския Голям брат. На всичкото отгоре изглежда и като писана от човек, който е доста скаран с логиката. Най-напред казваме, че подкрепяме американските удари, а после настояваме разследването да разкрие виновниците за химическата атака.

Доста по-логично изглежда обратното - първо разследването да покаже кои са виновниците и едва след това да има удари. Явно обаче във Външно се движат по правила, които нямат нищо общо с нормалната човешка мисъл. За сметка на това пък правилата им имат много общо с ненормалното подлизурство. И май няма никакво значение дали правителството е служебно или редовно. Лакейският нагон в общуването с великите сили си остава. Как пък за толкова години от избухването на демокрацията не проявихме поне капчица себеуважение.

Приветствахме американските бомбардировки над Сърбия, включихме се в ръководената от Съединените щати "Коалиция на желаещите", която нахлу в Ирак под фалшивия предлог за разработени от Саддам Хюсеин оръжия за масово поразяване, радвахме се на западните удари  в Либия, които, на практика, унищожиха тази държава, поихме и хранихме представители на "умерената" сирийска опозиция.

Колкото и различни да бяха правителствата, които вършеха тези работи, имаше едно обединително нещо за всички тях - желанието да получат благосклонна усмивка от господарите на света и абсолютният отказ от каквото и да било самостоятелно мислене. Всъщност колкото по-малко мислиш, толкова по-голям е шансът да се издигнеш в българската политика.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************