Достоверна ли е информацията за избити със зарин хора, между които много деца

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Достоверна ли е информацията за избити със зарин хора, между които много деца


Всъщност, единственият въпрос около Хан Шейхун е следният - достоверна ли е информацията за избити със зарин хора, между които много деца, която даде повод на САЩ да атакуват Сирия.

Ето и моите 5 стотинки по темата:

1. Трагедията се случва в населено място, контролирано от Ал Кайда. Повтарям - ислямистката организация Ал Кайда - факт, спестен от почти всички медии на неинформираната аудитория, който всъщност е пиронът в цялата история. Т‘ва е някакво малоумие, поредното инжектирано в съзнанието на масовата публика. Наистина ли твърдите, че най-сигурното доказателство за газовата атака е информация, идваща от терористична организация, която бутна кулите? Все едно Хитлер да праща снимки на убити в газова камера в Бухенвалд деца и да твърди, че зад това стоят Сталин и Чърчил;

2. Информацията се разпространява от един-единствен човек, скрит зад гръмкото име „сирийска обсерватория за човешки права“, живущ в Лондон. Сами преценете доколко информация, подадена от терористична организация на човек с притеснителни симпатии към ислямисти, е достоверна;

3. Основният въпрос - защо Асад, печелейки войната, би използвал зарин даже не срещу ислямистите на бойното поле, а срещу цивилни в тила, и би настроил международната общност срещу себе си, едва седмица след като Тръмп каза, че Асад остава власт?

Мен дори не ме притеснява фактът, че Тръмп атакува сирия в разрез на международното право - историята показва, че от много години насам САЩ, а от 3 годни насам и Русия, не се свенят да престъпят законите. Но горните три въпроса не ми дават мира. И не само това, ами попадам на следните прелестни факти.

4. Копирам разговор, на който попаднах онзи ден, на стената на двама лекари, единият от които патоанатом, по повод снимката на корицата на „либерасион“:

„Doc Ivo: Не говоря за обработване. Това е постановка, неумел драмкръжок. Аз ПОЗНАВАМ смъртта, вервай ми. Събрали са най-хубавите момченца, препасали ги като джизъс, подредили ги така, че никое да не скрива другото, накарали са да заемат невероятни, но изразителни пози и мимики...а смъртта има само едно лице и една поза- пълен релакс на мускулатурата. Всички мускули по красивите артистчета са напрегнати, шиите изпънати, а горе десно виждам акушерска ръка и тетаничен гърч едновременно. Не е нужно да я показвам на Ilian Iliev, та да се изходи като патоанатом. Иначе театрали сред нас бол, ще разпознаят динамичното осветление и търсения блър ефект. Тези на снимката НЕ СА МЪРТВИ. За следващата, на която мият обгазените, да, истинска е. Което не потвърждава наличие на БОВ, даже наопаки, с това облекло и елементарни маски, надали ще живеят повече от голите...Много евтино. Като литография от средата на 19-ти век от панаир..

Ilian Iliev: ..всичко е театро...постановка просто…“

5. И не стига това, ами и попадам на видео, в което шведските лекари за граждански права излизат с притеснителни заключения, че на база снимковия и видео материал няма никакви доказателства децата да са убити от зарин, затова пък смятат, че е възможно да са убивани в момента с инжектиране на някакви вещества.

6. И не стига това, ами попадам и на интервю по БНР на професор по химия Михаил Харалампиев, който нарича атаката „груба и скалъпена набързо постановка“ и твърди, че заринът би убил всички юнаци, които подмятат мъртвите деца с голи ръце.

Въпроси, въпроси, въпроси. Лошото е, че си ги задаваме една шепа хора, докато оядената, мъртвородена мейнстрийм журналистика услужливо промива атрофирали мозъци.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************