Отличителни белези на мутрите на пътя

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Отличителни белези на мутрите на пътя


Мутрите на пътя са лесно разпознаваеми същества, всички сме ги виждали и всички знаем окраските им.

Обикновено те се движат в скъпи или сравнително скъпи автомобили, но също могат да се видят и в евтини очукани коли, които се карат от кандидат-мутри със сериозни комплекси, защото не са станали равноправни мутри на тези със скъпите коли със смешните номера. Ако искате да сте мутра, непременно си сложете лесно запомнящи се номера от рода на 6666, 7777, 8888, и т.н. В гладкия, но пък агресивен мозък на мутрата, лесно запомнящите се номера са статус-символ - колкото по еднакви номера, толкова по-равноправен член си на мутренското съсловие в България.

Мутренските коли непременно трябва да бъдат черни. Ако не са черни, не може да си пълноценна мутра - черният автомобил прави мутрата много разпознаваема!

Мутрата обикновено има много сериозни проблеми, свързани с мъжествеността. Понеже, повечето мутри осъзнават вътре в себе си, че са боклуците на обществото, това прави психиката им много лабилна. И как няма да не е лабилна като знаят, че единственото женско същество, което някога би се приближило до тях, е безнадежната кифла без грам самоуважение, интелект и достойнство?! Тежък е емоционалният живот на мутрата и затова единственият начин безсмисленото им съществуване да бъде забелязано на този свят е примитивната им агресия.

Тя се изразява в следния модел на поведение на пътя:


Мутрата обикновено нервно сменя ленти около десет пъти на разстояние 200 метра между два светофара. Тези маневри обикновено я забавят много повече, но тъй като обремененият интелект на мутрата не може да регистрира тази информация, тя продължава да повтаря това действие на следващия светофар – и така докато не предизвика катастрофа или блъсне пешеходец.

Мутрата на пътя ще се залепи за колата ви отзад и ще започне да ви мига с фаровете си нервно, за да ѝ сторите път. Ако не го направите за половин секунда с риск на живота си, то мутрата ще започне да свири с клаксона. Когато най-сетне ви изпревари, мутрата ще застане пред вас и ще забие рязко спирачки, за да си отмъсти. Така мутрата се бори с мъжките си дефицити.
Мутрата никога не дава предимство и никога не спира на пешеходни пътеки. Мутрата псува майките с детски колички и възрастни хора, които пресичат прекалено бавно на пешеходните пътеки. Мутрата скача на бой при всяка удобна възможност, защото е убедена, че всичко ще ѝ се размине при българската съдебна система. Мутрата много обича да спира на паркоместа за инвалиди и налита на бой срещу всеки, който им направи забележка. Като цяло мутрата комуникира чрез бой, защото в света на животните, от който тя произлиза, друг начин на комуникация не съществува.

Съвети за справяне с мутрите на пътя:

По възможност избягвайте всякакви контакти! Обаче, ако това е неизбежно, първо, запишете номера на колата му, направете снимка/видео на изтъпленията му и веднага се обадете на полицията. Като се обадите на полицията непременно си запишете името на човека, с когото говорите и точния час на обаждането.

Ако сте на пътя и мутрата е застанала зад вас и ви притеснява да ѝ сторите път—НИКОГА не бързайте да го правите, защото си застрашавате живота при маневри в паника. Дръжте се така все едно мутрата не съществува (това ги влудява, което пък на вас ви доставя удоволствие). Понеже мутрата е примитивно и страхливо същество, вие много лесно може да калкулирате ходовете му и да действате съответно. Първото нещо, което трябва да направите, ако трябва да говорите с мутра на пътя е да ѝ кажете, че вече сте се обадили на полицията и сте изпратили данните им за колата (това ги плаши). Второ покажете им, че имате оръжие – например, електрически тейзър за самозащита - върши прекрасна работа. Това ще ги накара да се замислят дали да се приближат към вас. Трето, ако си карате колата по еднопосочен път, например, и мутра идва срещу вас, карайки в насрещното и иска да ѝ сторите път с риск за вашата безопасност, никога не го правете! Кажете на мутрата, че звъните на полицията, заключете си прозорците и вратите и без да се разправяте с тях си стойте спокойно в колата. Това също плаши мутрите.

Даването на отпор на тези индивиди е много важно! Те не са свикнали с това, защото са убедени в своята безнаказаност. Мутрите най-накрая трябва да разберат, че нормалните хора не се страхуват от тях. Това трябва да става без да се влиза във физически контакт с тези хора! Социалните медии и медиите като цяло са най-добрият съюзник на гражданите в държава с неработещи институции като България. Покрай агресивните мутри, гражданите трябва да разобличават и хората, които стоят зад тези мутри (ако има такива) както и бездействащи държавни служители и съответните служби, които не гарантират безопасността на гражданите. Разобличаването на бездействието на държавата при в елиминирането на агресията на мутрите по пътищата е задача на всички граждани. Никога не стойте безучастни, ако видите, че мутра малтретира някого на пътя! Запишете номера на колата, направете каквото можете да помогнете на жертвата и веднага търсете съдействието на органите на реда и непременно медиите!

Автор: Татяна Кристи
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************