Борисов, не се крий, отговаряй купил ли си къща на любовница в Барселона за 1.5 млн евро.

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Борисов, не се крий, отговаряй купил ли си къща на любовница в Барселона за 1.5 млн евро.


КАКВИ СЛУЖБИ, КАКВИ ОФИЦЕРИ С ЧЕСТ – VIP – КУРВИ ВЪРТЯТ ДЪРЖАВАТА С ЕБАНИТЕ СИ ЗАДНИЦИ. АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ НА УЛАВ, БОРИСОВ ЩЕ СВЪРШИ МНОГО ЗЛЕ

След като скандално, безобразно и противоконституционно Бойко Борисов нахлу на заседание на ВВС, без да е канен, привикван, или каквото и да е друго шлякано определение, премиерът бе „опраскан“ с поредната порция от „Яневагейт“. „Бойко“ излиза от един скандал и влиза в друг. Направо е в серия. И?

Бойко Борисов на една маса с Владимира Янева и Цветан Цветанов.

Гробовно мълчание откъм слугинските му медийни ибрикчии. „Шишковите дописници“ се ослушват като недооправени шафрантии „в Шервиньо“. Пълна порнография. При това все още сме на аудиофаза. Какво ли ще е, когато излязат и едни други записи – с перфектно видео качество.

Линията на поведение на Бойко Борисов е нарисувана – демек не може да коментира „незаконни записи“. Обаче звукът е с такова качество, че направо проглушава ушите на България. Борисов може да се прави на пет за шест, да не иска да коментира „незаконни записи“, но нали цяла България ги коментира. И?

Борисов, не се крий, отговаряй купил ли си къща на любовница в Барселона за 1.5 млн евро. Ако това е факт, а В.Я. не бръщолеви махленски клюки, с какви пари.

Борисов, може да си сигурен, че „незаконните записи“ влизат в грамите на големите амбасади – САЩ, Германия, Великобритания, Франция. Само си представи Танте Меркел как реагира, когато и редят абзаци за твоите изпълнения в прословутите „доклади за лидерите“, които получава всеки месец.

„Бойко“ се пържи в собствен сос. Никакъв Лозан Панов не му е виновен. Опасно за държавата е поведението на премиера, а не реакцията на председателя на ВКС, който не позволи да блъде вкаран в sms-зависимост и след това да бъде размазан от шантажиране, докато го държат на „къса каишка“.

В.Я. „рисува“ приключенията на „Бойко“ така, сякаш описва някакъв мутронерез от времената на „Козела“ и Георги Стоев. Апропо. Като казахме Георги Стоев. „Бойко“ ще се юрне да съди журналисти заради „незаконните записи“, или направо ще ги „поръчва“. За един Сотир Цацаров питаме.

Сексскандалът „Бокогейт“ разтресе „елитната гмеж“. Б.Б. мълчи за „търговията с влияние“ за VIP-курвите

Ако продължава да се прави на улав, Бойко Методиев Борисов ще свърши много зле – този път Улицата ще го метне като за световно. В най-добрия случай това ще е „Рисунката“… Докато малоумните му пропагандни ибрикчии и шлякани измекяри дуят недоопраскани прасешки бузки с измислени историйки, „елитната гмеж“ в София се разтресе. Всички говорят за „онази Мая“.
„Биволъ“ яко нахендри слънцеподобния „Бойко“, който продължава да дърдори, че нямали право да го привикват във ВСС, след като никой не го е викал, а той сам се натресе с възмутителната си безпардонност. „Яневагейт“ така разклати „стабилното“ правителство, че Б.Б. тепърва ще се изнервя.

От месеци се тръшка, знаем това от първа ръка, че не го канят в САЩ на официално посещение. Ще го поканят – в шестък. След изтичането на поредния „незаконен запис“, пардон за гаргарата, в който В.Я. твърди, че Б.Б. е купил къща за 1.5 млн евро в Барселона за своя любовница, към която имал „положително отношение“, евролидерите ще започнат да отбягват „Бойко“.
За САЩ изобщо да не си фантазира Бойко Борисов. Няма да го огрее. Да видим дали Танте Меркел ще го гушка след мегаскандала с VIP-курвата „Мая“ и останалите платени връткаджийки на повикване.

Б.Б. продължава да мълчи скандално за „търговията с влияние“ за VIP-курвите. Имало било „кадрова търговия“ в службите, писна бившият председател на комисията по национална сигурност в парламента Атанас Атанасов. Какви служби, какви офицери с чест – vip-курви въртят държавата с ебаните си задници.

Всекиму неговото. Всеки народ си заслужава своя „Боко“. Не ли?
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************