За премиера филия с мас може, а за нас сланина - не

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

За премиера филия с мас може, а за нас сланина - не


Тихо, да не чуе премиерът!

Смешни времена настанаха. Смешни, ако не се случваха на нас българите – най-бедните в Евросъюза. Министър-председателят на родината ни препоръча на целокупното население, ако не започне да се храни здравословно, да не разчита на безплатно здравеопазване. Парадокс.

Премиерът Бойко Борисов надмина себе си с хранителната дисциплина, която препоръча да спазва българското население, ако иска да бъде лекувано за чужда сметка. „Този, който пие ракия, пуши цигара, яде сланина и не желае да има хранителни навици – трябва ли други да му плащат лечението. Това е първопричината да сме на първо место по брой инфаркти и инсулти. И личната дисциплина”, обобщи министър-председателят в стила на бащицата на нацията, характерен за едни други времена от миналия век.

И това идва от човек, който парадираше колко бедно и скромно е живял – „играех със скъсани гуменки и ядях филия с мас”. Същият, който препоръча на младите да садят картофи. Или вчерашната реплика, че който иска да живее на жълтите павета, да плаща по-високи такси.

Какво да се прави – толкова са му приоритетите на премиера. Както каза самият той „ние може да не сме най-умни, но сме най-красиви”. Та така умните и красивите да казват как да живеем, как да се храним, къде да пътуваме, как да работим, какво да мислим, може би и какво да мечтаем. А мечтателите тихо да поемат към Терминал 2.

Умните и красивите да останат да управляват нашата бедна държава, сякаш тя прилича на крава. И да ръсят пошли мъдрости, с които да смятат, че управляват мъдро. Да си се възхищават един на друг в умилителни пози и да „си менкат” благодарности за споделената власт, която за някои е борба с бабаити по пътищата, които карат Поршета, а не искат да си платят 8 лв. месечна винетка.

Какво да правим ние тук по жълтите павета? Ще си плащаме!

Дали пък да не си вземем по едно – за самочувствие у дома и да го показваме на децата си по скайпа да им напомня за родния край.

Или да ги струпаме на камара – камара на протеста, че така не искаме да живеем. Но тихо, да не чуе премиерът!
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************