Мафиотската власт се вдига на война с Русия

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Мафиотската власт се вдига на война с Русия


КАКВО КОНТРОЛИРАМЕ БЪЛГАРИТЕ, ОСВЕН КУРСА НА „ТИТАНИК“!? ПРЕЗИДЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ВСЕ ОЩЕ ВЗРИВЯВАТ ВЛАКОВЕ И СЕ БИЯТ С ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ НА СССР!

Над 75% от европейците и повече от 52% от гражданите на САЩ одобряват действията на Русия срещу Ислямска държава! Политическите решения на президента на РФ Путин, относно интересите на ЕС в Близкия изток не са в противоречие. Никой обикновен европейски гражданин не развива страхове и одобрява поведението на президента Путин, като смята, че има предизвикателство и груби грешки в поведението на САЩ. Американските и европейските граждани не приемат евентуална война с Русия и отказват да участват в подобен сценарий. На този фон в България се е развихрила война срещу забравения от света комунизъм, фашизъм и всякакви археологични понятия.

Президент и правителство все още взривяват влакове и се бият с Трети украински фронт на СССР! Не зная на кого в главата дрънчат сърпове и чукове, но съм сигурен, че отвън изглеждаме тъпо, приятели! Отвътре, обаче и според мафиотската ни власт всичко е под контрол…

Остава да разберем само какво всъщност контролираме българите, освен курса на „Титаник“ !?


- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА