Как старата вещица закова младото агне

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Как старата вещица закова младото агне


•  Той на 29, тя на 54 се пренесе да живее при него! Заряза 3 деца и семейство, за да се отдаде на разврат!
•  Изплуваха наяве неподозирани тайни за майката на Макрон и съпругата му Бриджит!
•  Геронтофобия се казва болестта да правиш секс с мнооооого по възрастни!
•  Бащата Жан-Мишел Макрон "почти паднал от стола" като разбрал ...

Първоначално майката и бащата на Еманюел Макрон си мислили, че той излиза с дъщерята на бъдещата си съпруга. С родителите му разговаряла Ан Фулда, автор на книгата "Еманюел Макрон - перфектен млад човек".

Макрон среща Троньо, докато е ученик в гимназията, а тя му преподава в свободноизбираеми часове по актьорско майсторство.

По това време учителката по френски е на 39 г. и има три деца. На същата възраст съпругът ѝ стана новият френски държавен глава.

Тайната на Еманюел и Брижит е разкрита на родителите на младежа от семеен приятел. "Не можехме да повярваме. Ясно е, че когато Еманюел срещна Брижит нямаше как да кажем "това е чудесно", казва днес майката на президента Франсоа Ноге-Макрон.

След като разбира, че увлечението на сина им не е мимолетно, Франсоа отива при учителката и иска тя да прекрати отношенията им. "Не разбираш ли, че ти си изживяла живота си? Той няма да има деца от теб", казала майката според автора на книгата.

Бащата Жан-Мишел Макрон "почти паднал от стола", по собствените му думи, когато разбира за увлечението на сина му. Той и жена му молят Трьоно да не се среща със сина им, докато той не стане пълнолетен.

Учителката им казва, че "не може да обещае нищо".

Брижит разказва, че се влюбила в момчето заради завидния му интелект. От своя страна, 17-годишният Макрон ѝ обещава, че ще се върне и ще се ожени за нея. "Няма да можеш да се отървеш от мен. Ще се върна и ще се оженя за теб", казал бъдещият президент според книгата. Налага му се да го стори, тъй като родителите му го изпращат да учи в престижен лицей в Париж.

Семейство Макрон отричат да са заплашвали сина си с изхвърляне от дома им заради аферата му. Самият Еманюел Макрон признава, че родителите му са приели зле връзката му с женената учителка. "Трябваше да се боря, за да живея личния си и професионалния си живот, както бих искал", споделя новоизбраният президент.

Впоследствие Трьоно се мести в Париж при Еманюел, но двамата се женят чак през 2007 г., когато той е на 29, а тя на 54 г. "Благодаря, че ни приехте, каквито сме - една недотам нормална двойка", обръща се Макрон към трите си доведени деца на сватбата.

Все още не е ясно с какви дейности ще се ангажира новата първа дама на Франция, но предвид миналото ѝ, се очаква тя да приеме присърце образователни каузи.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************