8 неща, които научих, докато всички останали се женеха

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

8 неща, които научих, докато всички останали се женеха


1. „Типът” мъже, които харесваш, се променя

Ако в началото си си падала по „лоши момчета”, с времето започваш да търсиш някой, който ти дава усещане за стабилност, някой, който те подкрепя, някой, за чието внимание не трябва да се бориш, някой, на когото да вярваш.

2. Да намериш себе си е по-важно от това да се омъжиш

Да намериш себе си значи много неща – да намериш какво те прави щастлива, да намериш как да лекуваш сама раните си, да намериш мечтите си, да намериш работа, която да бъде твоето призвание, а не просто начин на препитание… След това ще можеш да намериш и правилния човек, с когото да споделиш всичко това.

3. Връзките с различни хора са уморителни, но те учат на много

Когато една връзка приключи, без значение в кого е причината, винаги се чувстваш уморена, винаги изпитваш тъга. Но когато погледнеш вътре в себе си, разбираш, че си научила нови неща – за любовта, за себе си, за това, което искаш да дадеш и за това, което искаш да получиш…

4. Няма нищо по-ценно от верните приятели

Приятелите са тези, които са до теб винаги и във всичко. Те са рамото, на което можеш да се облегнеш. Те са хората, които ще ти помогнат да се намериш, когато се изгубиш. Те са безценно богатство, за което трябва да се грижиш. Те са хората, които не трябва да пренебрегваш – дори (и най-вече) когато мъжът до теб те тласка към това…

5. Не се примирявай с каквато и да е връзка, просто защото те е страх да си сама

Не оставай с някого, само защото си била сама твърде дълго. Или защото не си свикнала да си сама. Не оставай в една връзка, само защото те е страх да излезеш от зоната си на комфорт. Бъди смела и искай от връзката си това, което заслужаваш. Ако не го получаваш – прекрати я.

6. Децата не са начин да се закрепи една връзка

Децата не са начин да разрешите проблемите помежду си. Или да заздравите отношенията си. Те са само временно решение, което ще ви помогне да не мислите за слона в стаята. Рано или късно, проблемите отново ще изплуват на повърхността. И ако те са неразрешими, ще страдате не само вие, но и децата…

7. Можеш да се забавляваш и сама

Можеш да пътуваш. Можеш да пишеш. Можеш да сменяш работата си, докато намериш тази, която да те кара да се чувстваш удовлетворена. Да бъдеш сама, да бъдеш независима, е прекрасно усещане. Наслади му се! Защото няма да е завинаги…

8. Бракът не е ключът към щастието

Сватбата не е гаранция за по-щастлив и спокоен живот. Ако преди това не си успяла да постигнеш мир със себе си, ако не успяла да откриеш къде се крие собственото ти щастие, няма да го направиш и когато се омъжиш. Човекът до теб не може да реши проблемите ти. Това трябва да го направиш ти.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************