Потокът от бежанци помете Европа. Спасението е унищожаване на ИД и Ал Кайда със съвместна сухопътна операция на Русия и Европа в Сирия и Ирак.

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Потокът от бежанци помете Европа. Спасението е унищожаване на ИД и Ал Кайда със съвместна сухопътна операция на Русия и Европа в Сирия и Ирак.


Мащабите на кризата са умопомрачителни.С Библейски пропорции. От Сирия около 4 млн. души избягаха от страната, а други 7 млн. души са разселени в пределите на страната. Бежанци и мигранти идват също и от Ирак, Афганистан, Либия и други безнадеждни места, добавяйки се към десетките милиони потенциални мигранти.Очакват се над 2 000 000 бежанци към ЕС в близките месеци.


Решението е спирането на мигрантите и връщането им по родните места след унищожаване на Ислямска Държава и Ал Кайда със съвместна сухопътна операция на Русия и Европа в Сирия и Ирак.

Да се разчита на САЩ вече е нереално,поне за сега.

Русия ще даде тон в ООН на борбата с терористичната заплаха в Близкия изток и Северна Африка в качеството си на председател на Съвета за сигурност, заяви в интервю за ТАСС външният министър Сергей Лавров. В речта си пред Общото събрание на ООН президентът Владимир Путин ще акцентира на проблема със Сирия и борбата с групировката "Ислямска държава" (ИД).

"Мисля, че тази тема ще звучи много силно на заседанията на ОС на ООН", каза Лавров. Ще бъде потвърдено предложението на Путин за сформиране на единен фронт за борба с терористични структури като ИД, като заедно с това Русия ще настоява за политическо урегулиране в района, и по-специално в Сирия.

Законодателство, регулиращо въпросите на миграцията на континента, е било подготвено за бежанците след Втората световна война, (1951 г.-Женевска конвенция), то е "заключено" в друга епоха и исторически остаряло. Днес е обективно необходимо да се промени,а няма работеща идея. Това изисква политическа воля на европейски политици,които се движат след събитията.Надвисва опасност не само за "Шенген",които вече е мъртъв ,но и за съществуването

на целия ЕС в този вид.

Европа трябва да жертва някои от собствените си принципи,в интетес на собствените си граждани. Мащабът на кризата диктуват  условията, и рано или късно ще има по-значителна промяна.

В противен случай Европа е на ръба на колапс - икономически,религиозен, социален, политически, културен.

Голяма част от бежанците минават през Турция преди да предприемат рисковано пътуване до гръцките острови и така да влязат на територията на ЕС. Претоварените гръцки власти вече почти не регистрират тези бежанци, които продължават одисеята си към Сърбия, а после към Унгария по пътя към крайната си цел - Германия, припомня АФП. Вероятно за да не могат да им ги върнат,като първа държава.

"Спешно трябва да засилим диалога с Анкара", заяви неадекватната Меркел.Ердоган си има достатъчно проблеми с кюрдите,за да се замисли да помага на Европа.

Мястото на надеждите за мигрантите е, повече откъдето и да било, Германия. Тази страна очаква само за тази година да получи 800 000 молби за убежище. Правителството говори за приемане на по 500 000 мигранти годишно за следващите няколко години, а неотдавна неориентираната Ангела Меркел нарече кризата "следващият голям европейски проект." Реакцията на  част от  Европа беше „Не, благодаря!“.

Накрая и Германия не издържа и стана първата страна-членка на Европейския съюз, която от днес прекратява временно действието на Шенгенските споразумения за свободното движение в Европа с връщането на контрола по границите.
Чехия също е тръгнала по този път със затягане на мерките, а Словакия официално обяви вето върху квотите за бежанци.

Тревожен е фактът, че под прикритието на мигрантите в Европа, получава и представители на ИД, които желаят да  превърнат европейските страни в арабския халифат.

Втълпява ни се, че хората са склонни на миграция към Европа, защото на има по-висок стандарт на живот. Но не по-малко заможни граждани живеят в редица арабски държави като Саудитска Арабия,Кувеит, и други. Въпреки това, тези страни са  затворени за единоверци-мигранти.

Едно от предложените решения на проблема е с диференцирането на миграционните потоци по религията. Словашката премиер Роберт Фицо заяви, че страната е съгласна да поеме до двеста семейства на бежанци, но с уговорката, тези семейства са християнски.
Основен проблем е, че квотите за приемането на вътрешно разселените лица са одобрени в Европейската комисия,която е напълно неадекватна "от горе" спуска решения и предизвика много недоразумения от страна на суверенни държави - членки на ЕС,които не се ангажират с изпълнението им.

Европа  е принудена да стане дом на всичките хора прогонени от НАТО и САЩ,и не се ли помисли за  правата на местните жители,това ще има тежки последици.

Европа се гърчи да се справи с мащабни миграционни потоци далеч от културата,религията и манталитета на местното население,без "политическият й елит" да има работеща идея.

Днес Германия има цели квартали,които всъщност принадлежат на мюсюлманите. Коренното население е принудено да се движи с чувство на неудобно в родината си.


Германския седмичник Der Spiegel публикува доклад на полицията на провинция Северен Рейн - Вестфалия ( най-голямата концентрация на мюсюлманско население), в който се посочва,  увеличаването на престъпността и насилието от страна на имигранти от Близкия изток и превръщането на някои части на Дуисбург, най-големият индустриален център Германия, в някаква-полицейска зона.

"Има райони, където работници заемат целия влак на метрото, и със сила и заплахи гонят местните германци от вагоните. Според местните жители, да използват обществения транспорт, вечер е невъзможно ".
В района на Дуисбург ливански имигранти,нападнаха двама полицаи, които се опитаха да арестуват хора, които са пушили марихуана на тротоара. В рамките на минути, офицерите били заобиколени от повече от сто мигранти, които се опитвали да предотвратят ареста. За освобождаването на полицаите са били нужни 10 полицейски коли. Утре бандата мюсюлмани ще бъде 1000 души.

За съжалени дълбоко колониалният Европейски съюз продължава самоубийствена политика,изгодна само на САЩ и удължи санкциите срещу Русия с половин година – до 15 март 2016-а. Това се отнася за списъка с руски граждани, подложени на индивидуални ограничителни мерки, както и за представители на структурите в Източна Украйна и за редица юридически лица.

И накрая пълното безумие-ЕС продължава да подкрепя антиевропейските политики на САЩ,довели до катастрофалната миграция и не подкрепя Русия в желанието да унищожи ИД и да спре потоците мигранти.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************