ТЕМА

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Кресна на бунт заради бежански лагер! Кметът: „Сам ще оглавя протестите“!


Напрежение се усеща сред жителите на Кресна заради възможността старото военно поделение да се превърне в бежански лагер. Местните разбрали от кмета си за идеята на държавата – за оказване на помощ при нужда – и готвят гражданско неподчинение, съобщи ZORA NEWS.

 

Кой организира спецоперация „Бежанци“


Нестихващият поток бягащи от Северна Африка и Близкия изток, задръстили през последните месеци Европа, изобщо не е стихиен процес, твърди експертът по стратегии Елена Ларина*.

 

Потокът от бежанци помете Европа. Спасението е унищожаване на ИД и Ал Кайда със съвместна сухопътна операция на Русия и Европа в Сирия и Ирак.


Мащабите на кризата са умопомрачителни.С Библейски пропорции. От Сирия около 4 млн. души избягаха от страната, а други 7 млн. души са разселени в пределите на страната. Бежанци и мигранти идват също и от Ирак, Афганистан, Либия и други безнадеждни места, добавяйки се към десетките милиони потенциални мигранти.Очакват се над 2 000 000 бежанци към ЕС в близките месеци.

 

После «Калибра»: веселье кончилось не только у ИГИЛ, но и у натовских начальников, которым нечем прикрыть Европу (КАРТА)


Очень хочется, чтобы как можно больше людей точно поняли, что 7 октября, едва ли не на наших глазах, состоялись похороны всей системы ПРО (Противо-ракетной обороны). Я не шучу, можете сверяться с Гуглом и любыми специальными источниками. Читаем просто внимательно, ладно?

 

Както се очакваше бежанците се изплюха в лицето на Унгария от благодарност


...В Будапеща внезапно се появи тълпа от хора, твърдящи, че са бежанци от война.

 

Марин льо Пен разобличи лъжите на Меркел за бежанците


Лидерът на Френската партия „Национален фронт“ Марин Льо Пен обвини Германия за това, че властите на страната откриват националните си граници за мигрантите и бежанците.

 

Пакети със сирийски паспорти заловиха в Германия


Германските митници заловиха пакети със сирийски паспорти, съобщи електронното издание на германското списание "Шпигел",цитирано от ZORA NEWS.

 

Европа в ужас! Бежанците: нагли, мръсни, войнствени


• Sunday Express: Над 4000 екстремисти от ИД проникнали в Европа като бежанци
• Унгарските власти повече не планират да предоставят автобуси за бежанци
• Бежанци изхвърлят предложената им храна и вода в Унгария

 

Нелегалното вкарване на бежанци в Европа - нова растяща индустрия


В разгара на най-голямата миграционна вълна към Европа от десетилетия бързо разрастващите се каналджийски мрежи вкарват тайно сирийци и хора от други националности на континента, заявяват представители на правоохранителни органи.

 

Защо "бежанците" имат смартфони и пачки с пари?


Докато стотици хиляди опитват да се спасят от войната в Сирия, чиято бруталност се засилва от месец на месец, в Европа са на мода конспиративните теории.

   

Page 1 of 2