Отново взривове, картечни откоси и разкъсани тела в Брюксел

Списание ЗОРА - Интересните теми на едно място!

Отново взривове, картечни откоси и разкъсани тела в Брюксел

•  Поканените от Ангела потопиха в кръв Европа.
•  Борисов им продава оръжие, те убиват в Eвропа
•  За кой ли път малоумните ни управници избраха губещата страна!
•  Война в Брюксел! Атакувани са станциите "Шуман" и "Мелбек", първата е близо до Европейската комисия
•  Българи от Брюксел: Телата са хвърчали във въздуха!
•  Привържениците на ДАЕШ изпаднаха в еуфория с хаштаг #Брюксел гори
•  Българи от Брюксел: Телата са хвърчали във въздуха!
•  Брюксел е във военно положение
•  Смъртници зарязали три неизползвани пояса с експлозиви на летището в Брюксел
•  Откриха автомат "Калашников" до един от мъртвите нападатели на летището в Брюксел

Два взрива разтърсиха летището в Брюксел

Две експлозии разтърсиха летището "Завентем" в Брюксел, съобщава Би би Си. Кадри в социалните мрежи показват дим, който се вижда да излиза от една от сградите на терминала. Причината за взривовете още е неизвестна.
Има и постове в социалните мрежи за жертви, но подобна информации още не е потвърдена от властите. Има ранени.

Взривовете идват четири дни, след като терориста Салех Абдесалам беше заловен при спецакция в квартала на Брюксел Моленбек.
Хората от летището са евакеиран, а полетите са спрени.
* * *

Два нови взрива разтърсиха и метрото (ВИДЕО)

Атакувани са станциите "Шуман" и "Мелбек", първата е близо до Европейската комисия

Два нови взрива разтърсиха станции на метрото в Брюксел. Столицата на Белгия е във война с тероризма. Бомби се взривиха на "Шуман" и "Мелбек", първата спирка е до Европейската комисия.
Единият взрив е станал на площад „Шуман”, вторият - в близост до предградието Моленбек, където беше арестуван терористът Салах Абдеслам. Дим излиза от атакуваните станции на метрото, съобщиха очевидци.
* * *

Българи от Брюксел: Телата са хвърчали във въздуха!


Нивото на опасност в белгийската столица е вдигнато на IV степен, съобщи TNS.bg, цитирайки пловдивчаните Любка и Пламен Коцашки, които се намират на 4 спирки от взрива в Брюксел. В момента извеждат блокираните по-рано хора в метрото, тъй като то е спряно. Хората вървят по релсите. Непрекъснато се чува вой на сирени. Улиците в един от богатите квартали на Брюксел са абсолютно пусти, колите са изоставени, никой не ползва никакъв транспорт.
По информация на очевидците тела са хвърчали във въздуха - било е зловеща гледка, разказаха пловдивчаните. Според тях висока степен на опасност е обявена и в Холандия. Хората са предупредени да не контактуват с непознати.

Всички, които имат тази възможност, работят от къщи. Има призив на властите да не се използват мобилни телефони на територията на целия Брюксел.
* * *

Привържениците на ДАЕШ изпаднаха в еуфория с хаштаг #Брюксел гори

Привърженици на ДАЕШ („Ислямска държава”) приветстват в интернет кървавата баня и вярват, че е извършена от тяхната организация, съобщава Би Би Си. Специален екип на британската обществена медия е проследил реакциите в социалните мрежи на известни привърженици на ДАЕШ, както и на други ислямисти.
Някои са използвали хаштаг на арабски език „#Брюксел гори”, за да изразят задоволството си от събитията. Привърженици на ДАЕШ в миналото са използвали подобни хаштагове, за да отпразнуват нападения на терористичната групировка, като например „#Париж гори” при атаките на ДАЕШ на 13 ноември в Париж.

"Държавата (б.р. - ДАЕШ) ще ви принуди да преоцените вашите методи хиляди пъти преди да бъдете окуражени да убивате мюсюлмани отново, и знайте, че мюсюлманите имат държава, която да ги защитава", пише привърженик на групировката в Туитър.

Ако ДАЕШ действително стои зад атентатите в Брюксел, вероятно ще забави поемането на отговорност докато операцията не приключи, т. е. че няма повече планирани атаки и/или всички нейни терористи са мъртви или са избягали.

За разлика от това привържениците на „Ал Кайда” в „Туитър” не са активни.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник вестник ЗОРА
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************